maandag 5 maart 2007

Tristan is geboren!




Vanmorgen vroeg is Tristan geboren!



Gefeliciteerd Hanneke!

zondag 4 maart 2007

Persberichten (2) - Advertorial

De origineelste Luiertaarten en kraamcadeau by Babymand.nl

Speciaal voor u in de Babymand selectie de altijd ruime collectie, voor elk budget een toepasselijk geschenk. Zoekt u iets unieks en kunt u het bij ons niet in de catalogus vinden? Geen punt! Babymand.nl heeft een breed netwerk van leveranciers, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben er een oplossing voor. Denkt u bijvoorbeeld aan geborduurde materialen, caps/t-shirts of gegraveerd zilver? Glaswerken? Een blokkenwagen voor een bouwbedrijf? Een dagboek met naam voor een accountantsunie? U kunt altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Uw accountmanager bij Babymand.nl zal u vriendelijk en vlug te woord staan.

Onze Missie ? “Babymand brengt voor zakelijke klanten blijdschap, emotie & gelukswensen over aan relaties of personeelsleden, via snelle bezorging van een origineel c.q. uniek én gepersonaliseerd kraamcadeau. De beleving start al bij het zien van het pakket, tot aan het gebruik van de artikelen zelf. Naast het feit dat uw zakelijke relatie of personeelslid uw cadeau waardeert en het bijdraagt aan het welzijn van de zakelijke- of werkrelatie, bespaart het u/het bedrijf tijd –en geld- voor de zoektocht naar een passend cadeau.”Kijk snel op www.babymand.nl of www.babymand.com

Persberichten (1)

Babymand.nl lanceert nieuwe website

Van punt nl naar punt com

ZWOLLE, 20070222

Babymand.nl, al jaren actief op internet, lanceert deze week een geheel vernieuwde en interactieve website voor de kraamcadeaudiensten.
De nieuwe website (http://www.babymand.com/")Opgebouwd als een "easy to use" e-commerce engine, is ontworpen om zakelijke klanten een eenvoudig en toch volledig aanbod te kunnen geven.
De .nl site draaide ondertussen al enige jaren en was nodig toe aan een re-design.

Niet alleen is de nieuwe website qua "look-and-feel" volledig veranderd, ook de inhoud is aangepast. Vernieuwingen zijn onder andere de gehele productselectie in twee talen (NL/EN), het vernieuwde betaalsysteem en de "track & trace" functionaliteiten. En zo is ook de navigatiestructuur onder handen genomen zodat voor de gebruikers en de webmasters sneller en eenvoudiger te werken is.

Over Babymand.nl
Babymand is op het gebied van business to business internetverkopen van kraamcadeaus marktleider in Nederland. De babymanden zijn naast de 'standaard' ook geheel op maat samen te stellen. Denk aan een blokkenkar voor een bouwbedrijf of een brandweersloopauto met inhoud voor brandweerlieden.

Volgens de eigenaresse Eigenaresse van Babymand.nl Hanneke Broeders: "Babymand.nl is als het ware "uit de luiers" gegroeid, we merkten dat bij het aannemen van de bestellingen veel kostbare tijd verloren ging aan het overnemen van de gegevens in ons boekhoudsysteem, de nieuwe website, of e-commerce engine zoals we het moeten noemen, is nu gekoppeld aan onze boekhouding. Dit zorgt voor een snelle en vooral accurate verwerking van de gegevens en de facturatie. Voor onze klanten betekend de nieuwe website meer eenvoud en gemak."

De nieuwe website http://www.babymand.com/ is vanaf vandaag te bereiken en zal tot de lente naast bestaan om eventuele wensen en eisen van het publiek in te kunnen voeren.

Bron: Nieuwsbank

Zwangerschapspakket ?

Babymand.nl heeft nu (uniek!) een zwangerschapspakket, erg leuk en een aanrader!

*********

Zodra bekend is dat er een kindje op komst is, draait voor de aanstaande ouders alles om dit moment.Er worden boeken verslonden, bezoeken gebracht aan verloskundige, pret-echo en natuurlijk horen daar de cadeau's van Babymand.nl bij. Gedurende 9 maanden kunt u de aanstaande ouders dan ook verrassen met een cadeaupakket waarvan de cadeau's om de maand vanuit uw naam door Babymand.nl worden verzonden.

*********
Zie: Babymand.com