maandag 2 juli 2007

Babymand.nl NieuwsBulletin!

Welkom bij het eerste halfjaarlijkse Babymand.nl bulletin!

Al vanaf 2004 zorgen wij ervoor dat kersverse ouders door heel Nederland verrast worden door onze kraamcadeau pakketten besteld door mensen zoals u, om speciale mensen zoals collega’s, familie en vrienden te feliciteren met een op komst zijnde en/of geboorte van hun kindje. Dit jaar willen wij u met dit bulletin extra informatie geven over de ontwikkelingen binnen Babymand.nl waarbij “groei” centraal staat.

Sinds 1 december 2006 bevindt Babymand.nl zich in een nieuw bedrijfspand. Meer ruimte was noodzakelijk voor ons “groeiende” bedrijf. Wij kunnen zo, met onze vier medewerkers, uw bestellingen met dezelfde snelheid verwerken zoals u van ons gewend bent. De nieuwe ruimte inspireert ook onze creativiteit wat voor u weer resulteert in nieuwe producten zoals; het negen maanden cadeaupakket / verlofcadeaus en cadeaus om de aanstaande papa en mama mee te verwennen. Al deze producten zijn te vinden in onze nieuwe webwinkel welke u kunt bereiken via www.babymand.com Belangrijkste “groei”-punt van onze webwinkel is vooral het feit dat deze tweetalig is, hierdoor kunnen onze buitenlandse cliënten ook efficiënt gebruik maken van de webwinkel. Het groeiende assortiment zorgt ervoor dat u altijd een passend geschenk kan vinden vanaf de eerste kennisgeving van de zwangerschap tot de geboorte van het kindje. Het gebruik van de webwinkel zal u veel gemak opleveren zoals:
  1. U hoeft maar 1 x te registreren.
    Bij terugkerend bezoek kunt u gewoon inloggen met het door u opgegeven e-mail adres en het bijbehorende wachtwoord.
  2. Verzendkosten zijn Euro 7,38. (geen bijkomende kosten meer).
  3. Overzichtelijk per categorie,
    waarbij eventueel voorkeur qua cadeaus kan worden aangegeven.


De “oude” webwinkel blijft behouden (www.babymand.nl) maar met een afgeslankt assortiment voor de particuliere markt.

De collectie van Babymand.nl heeft ook een “groei” spurt doorstaan. Over 2 maanden verwachten wij een geheel nieuwe collectie welke onder Babymand.nl licentie is gemaakt. De collectie bestaat uit kleding en badtextiel. Alle textiel zal het Babymand.nl logo dragen en zal voldoen aan de strenge Europese eisen welke gesteld zijn aan babykleding en babytextiel.

Zodra de nieuwe collectie binnen is zult u de foto’s aantreffen in de webwinkel. Natuurlijk staan wij open voor suggestie’s om onze webwinkel uit te breiden. Hebt u tips of een ander leuk idee laat het ons weten via de website of per e-mail.
Naast alle bovenstaande groeisegmenten zien wij ook graag “groei” in de aanwas van nieuwe cliënten. Hiervoor hebben wij een actie opgezet waarbij u als babymand besteller centraal staat. Meldt u namelijk een nevenvestiging / nieuw bedrijf of relatie aan dan ontvangt de nieuwe cliënt een kennismakingskorting van Babymand.nl. Echter u als aanmelder kan voor diverse prijzen sparen te weten:

  • 2 aanmeldingen: Doos Merci
  • 4 aanmeldingen: VVV Irischeque
  • 6 aanmeldingen: Dove verwenboeket
    (geleverd door onze dochter maatschappij www.relatieboeket.nl)


Kijk voor meer mogelijkheden en prijzen op www.babymand.com/actie Hier vindt u ook de voorwaarden van de Actie.

Over 6 maanden kunt u opnieuw een nieuws bulletin van ons verwachten. Dan rest het ons u een goede vakantie toe te wensen. De medewerkers van Babymand.nl staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of om u te assisteren met uw bestelling.
Met vriendelijke groet

Team Babymand.nl