zondag 17 oktober 2010

Babymand– al 8 jaar originele kraamcadeaus van hoogwaardige kwaliteit

Babymand– al 8 jaar originele kraamcadeaus van hoogwaardige kwaliteit

Sinds de oprichting 8 jaar geleden is Babymand uitgegroeid tot een begrip als het gaat om originele kraamcadeaus. Met veel passie, ervaring en met een oog voor detail stelt eigenaresse Hanneke Herweijer de collectie samen die regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe producten. Hierbij wordt grote aandacht besteed aan veiligheid en hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is een groot deel van de collectie voorzien van het eigen Babymand label om deze kwaliteit te waarborgen. Daarnaast werken wij met andere hoogwaardige producten zoals Zwitsal®, Pampers® en NUBY®.

Van kraammanden tot luiertaarten - onze cadeaus zijn altijd feestelijk verpakt
U vindt bij ons een ruim assortiment aan originele kraamcadeaus voor elk budget. Ook geschenken die door de brievenbus passen vindt u in onze webwinkel. Wordt de kleine spruit 1 jaar? Dan kunt u bij Babymand terecht voor originele cadeaus zoals zindelijkheidspakketten en loopwagens. De kraamcadeaus worden geleverd in verschillende soorten cadeauverpakkingen zoals manden, dozen en tasjes. Deze worden verpakt in doorzichtig folie en versierd met lint, waarna ze in een stevige kartonnen doos worden aangeboden bij GLS. U kunt desgewenst een kaartje laten meesturen voorzien van uw eigen tekst.

Snel, gemakkelijk en veilig bestellen in onze webshop
De Babymand webshop is voorzien van alle gemakken zodat u eenvoudig passende en originele kraamcadeaus kunt vinden en bestellen. Bestellingen met een Nederlands afleveradres die voor 12.00 uur bij ons binnen zijn, worden dezelfde dag nog verstuurd. Wij hanteren vaste bezorgkosten en bieden diverse betalingsmogelijkheden zoals IDEAL, Paypal en op factuurbasis. De verzending van onze producten geschiedt zowel in Nederland als internationaal. Voor verzending naar het buitenland worden extra bezorgkosten in rekening gebracht op basis van het land van bestemming.

Nieuws, acties en weetjes
Wij vertellen u graag over onze acties, nieuwe originele kraamcadeaus en leuke weetjes. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meldt u zich dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief via deze link. U kunt ons ook volgen op Twitter, Hyves en Facebook.

Geen opmerkingen: